Gavekurve

Send en gavekurv med specialiteter, sammensat efter ønske

Hvad giver man til hende eller ham, der har alt? Hvad giver man til jubilaren? Hvad giver man til studenten, der skal flytte hjemmefra? En gavekurv selvfølgelig!

Med en gavekurv fra Aarstidens Blomster kan du give den perfekte gave til hvem som helst, for du kan selv være med til at vælge indholdet. Skal der være søde ting i – så som vores lækre økologiske vingummier og den gode chokolade fra Summerbird? Eller måske ved du, at modtageren elsker special øl eller en blød Rosé?

Står du og mangler en firmagave, en gave til dine ansatte eller til en samarbejdspartner, så kan vi også hjælpe dig.

Du kan vælge en af de populære gavekurve, som du kan se her på siden, eller sammensætte den selv i samarbejde med os. Vi står klar til at komme med forslag til indhold.

Bestil direkte på telefon 6060 6578, online på aarstidens-blomster.dk, eller send os en mail på Mette@aarstidens-blomster.dk. Du er også velkomment til at komme ned i vores hyggelig butik i Tune og se vores store udvalg af specialiteter.

Aarstidens Blomster har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, som er specielt udvalgt til netop vores forretning. Vi ønsker at tilbyde de lækreste produkter, og du finder et spændende udvalg af økologiske og danske varer. Vores webshop vil løbende blive opdateret med lækre produkter.

Et lille udpluk af vores sortiment:

  • Lækre lakridser fra Lakridseriet
  • Økologiske vine, portvine og vine fra Vin Styriek og Egoista,
  • Lækker kaffe som du selv kan male, eller vi kan male den for dig.
  • Te
  • Økologisk Chokolade – Viviani, fyldte chokolader, chokolade stænger, tærter og håndlavede chokolader fra blandt andet Katrine Andersen Chokolade, PR chokolade
  • Lækre saltsnacks, nøddeblandinger, håndlavede bolcher, special øl fra lokalt bryggeri – Hornbeer  og meget meget mere.

Vi pakker selvfølgelig kurven smukt ind – og husk at bestille et kort med til en personlig hilsen. Vi har både store og små kort.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Aartidens Blomster Favicon

Covi-19…..

På grund af den specielle situation omkring Coronavirus, er vi nødt til at tage nogle ekstraordinære forbehold:

Ved levering har buddet ret til ikke at vente på, at døren åbnes af modtager. Vi forbeholder os retten til at opfatte bestillingen som udført, når buketten er stillet foran døren. Vi gør opmærksom på, at buketterne kan variere fra det bestilte, både i nuancer og blomster, da sortimentet hos den enkelte florist vil være mindre. Hvis du er allerigisk eller ikke ønsker en specifik type blomst, bede vi dig skrive det i bemærkningsfeltet. Vi beder om din forståelse, og vi lover at gøre vores aller bedste for at bringe hilsner ud og for at de skal ligne form og farve jf. foto mest muligt. 

Levering finder sted imellem kl. 10-21.00 på hverdage og inden kl. 20.00 i weekenden. 

Ordre til bisættelser kan vi som regel ikke klare samme dag, men ring til os, så vil vi prøve at hjælpe dig. Ellers helst et par dage i forvejen, så vi kan nå at arrangerer transport osv. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på: 6060 6578.