Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder
Husk Mors dag søndag d. 8. maj – Velkommen til

Gavekurve

Send en gavekurv med specialiteter, sammensat efter ønske

Hvad giver man til hende eller ham, der har alt? Hvad giver man til jubilaren? Hvad giver man til studenten, der skal flytte hjemmefra? En gavekurv selvfølgelig!

Med en gavekurv fra Aarstidens Blomster kan du give den perfekte gave til hvem som helst, for du kan selv være med til at vælge indholdet. Skal der være søde ting i – så som vores lækre økologiske vingummier og den gode chokolade fra Summerbird? Eller måske ved du, at modtageren elsker special øl eller en blød Rosé?

Står du og mangler en firmagave, en gave til dine ansatte eller til en samarbejdspartner, så kan vi også hjælpe dig.

Du kan vælge en af de populære gavekurve, som du kan se her på siden, eller sammensætte den selv i samarbejde med os. Vi står klar til at komme med forslag til indhold.

Bestil direkte på telefon 6060 6578, online på aarstidens-blomster.dk, eller send os en mail på Mette@aarstidens-blomster.dk. Du er også velkomment til at komme ned i vores hyggelig butik i Tune og se vores store udvalg af specialiteter.

Aarstidens Blomster har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, som er specielt udvalgt til netop vores forretning. Vi ønsker at tilbyde de lækreste produkter, og du finder et spændende udvalg af økologiske og danske varer. Vores webshop vil løbende blive opdateret med lækre produkter.

Et lille udpluk af vores sortiment:

  • Lækre lakridser fra Lakridseriet
  • Økologiske vine, portvine og vine fra Vin Styriek og Egoista,
  • Lækker kaffe som du selv kan male, eller vi kan male den for dig.
  • Te
  • Økologisk Chokolade – Viviani, fyldte chokolader, chokolade stænger, tærter og håndlavede chokolader fra blandt andet Katrine Andersen Chokolade, PR chokolade
  • Lækre saltsnacks, nøddeblandinger, håndlavede bolcher, special øl fra lokalt bryggeri – Hornbeer  og meget meget mere.

Vi pakker selvfølgelig kurven smukt ind – og husk at bestille et kort med til en personlig hilsen. Vi har både store og små kort.

Aarstidens Sæsonfavorit
er en luftig buket sprængfyldt med de smukkeste farver.

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukkeste blomsterstilke fra årstiden

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.