Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Kranse & hjerter til bisættelse

Sig det sidste farvel med den smukkeste blomsterkrans

Valget af en blomsterkrans til begravelsen er både smukt og stilfuldt. Vi har et skønt udvalg af kranse i forskellige farver og typer. Og vi laver også gerne en blomsterkrans ud fra lige præcis dine ønsker. Du er altid velkommen til at skrive til mette@aarstidens-blomster.dk – eller ring til os på 6060 6578. Se telefontider nederst på siden.

Vi leverer kranse og dekorationer til livets traditioner, både de lette og de svære. Blomsterkransen er vores favorit til det sidste farvel – dekoreret med et smukt silkebånd. For os symboliserer kransen en smuk uendelighed. Livets cirkel.

Vi har også et skønt udvalg af hjerter, bundet med hjerte og sjæl. Det smukkeste kærlighedssymbol til én, der har givet dig så utrolig meget.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸Rigtig god Pinse🌸

Tak for en god mors dag – en masse skønne mødre er blevet forkælet med smukke blomster😊

Lukket i pinsen søndag og mandag. 

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette og blomsterpigerne🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.