Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Vi er tilbage efter en skøn sommerferie.

Alkoholdige drikkevarer

Du skal være fyldt 16 år for at købe alkoholdige drikke hos Aarstidens Blomster

Da vi hos Aarstidens Blomster tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi underlagt krav om alderskontrol. Du valgte ved ankomst til vores side, at du er under 16 år, og derfor skal vi oplyse dig om, at du ikke må gennemføre køb på siden, der indeholder alkoholdige drikkevarer. Såfremt du putter alkoholdige varer i kurven, vil du blive kontroltjekket ved checkout.

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af forårets farverige nuancer og det skønne look.

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.