Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Andet tilbehør til begravelsen

Står du selv og skal afholde en bisættelse, kan vi hjælpe dig med bordpynten til kaffebordet, blomster til kirken, blomster til mindebordet derhjemme, og inspiration til hvad du måske kunne gøre i forbindelse med bisættelsen. Ring til os og få råd og vejledning, og ønsker I en speciel god pris til alle som skal købe blomster hos os, så kan vi oprette en speciel aftale med netop jeres familie, således jeres familiemedlemmer kan bestille til levering sammen med jer. Ring til BlomsterMette og hør nærmere.

Aarstidens Sæsonfavorit
er en super lækker buket i hvide nuancer - floristens design. En vild - og lidt anderledes buket..... Godt Nytår

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukkeste blomsterstilke fra årstiden

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Vi ønsker et rigtig godt nytår

Kære Kunder😊

Tusinde tak for et fantastisk 2022! Vi glæder os til at hjælpe jer med skønne blomster i 2023! Tjek vores nyhed ud “månedensbuket”
Kærlig hilsen 
🌸🍀🦚BlomsterMette & Flowerteamet
Vi ses 😊

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.