Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Andet tilbehør til begravelsen

Står du selv og skal afholde en bisættelse, kan vi hjælpe dig med bordpynten til kaffebordet, blomster til kirken, blomster til mindebordet derhjemme, og inspiration til hvad du måske kunne gøre i forbindelse med bisættelsen. Ring til os og få råd og vejledning, og ønsker I en speciel god pris til alle som skal købe blomster hos os, så kan vi oprette en speciel aftale med netop jeres familie, således jeres familiemedlemmer kan bestille til levering sammen med jer. Ring til BlomsterMette og hør nærmere.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god sommer🌸

Vi holder sommerferie er og retur igen d. 30. juli. 

Mange kærlige blomsterhilsener
 🌸BlomsterMette & Co.🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.