Fødselsdag

Er det svært at finde den perfekte gave?

Har du købt den perfekte gave til fødselaren, men mangler lige lidt ekstra? Eller vil du vise en, der måske fylder rundt, at du tænker på ham eller hende på den store dag? Eller er du forhindret i at deltage i en fødselsdagsfest, men vil alligevel gerne give en lille gave? Så lad os hjælpe dig.

En buket er en rigtig fin måde at vise en person, at man tænker på vedkommende. Du kan vælge en af vores fine buketter i Dannebrogs farver, eller en af vores store buketter i årstidens farver. Muligheder er mange og vi har mange skønne buketter at vælge i mellem – også prismæssigt.

Hvis du har lyst til at sende lidt ekstra med, kan du vælge at sende en skøn æske chokolade formet som et hjerte med, eller du kan også sende økologisk lakrids eller vingummi med. Vi har også et udvalg af special øl, lækre rosévine og boblende brut i butikken, som du kan sende med blomsterne.

Har du lyst til at gå ”all-in”, så send en gavekurv sammensat af smagfulde specialiteter. Du kan se vores udvalg af gavekurve her.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.