Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Fødselsdag

Er det svært at finde den perfekte gave?

Har du købt den perfekte gave til fødselaren, men mangler lige lidt ekstra? Eller vil du vise en, der måske fylder rundt, at du tænker på ham eller hende på den store dag? Eller er du forhindret i at deltage i en fødselsdagsfest, men vil alligevel gerne give en lille gave? Så lad os hjælpe dig.

En buket er en rigtig fin måde at vise en person, at man tænker på vedkommende. Du kan vælge en af vores fine buketter i Dannebrogs farver, eller en af vores store buketter i årstidens farver. Muligheder er mange og vi har mange skønne buketter at vælge i mellem – også prismæssigt.

Hvis du har lyst til at sende lidt ekstra med, kan du vælge at sende en skøn æske chokolade formet som et hjerte med, eller du kan også sende økologisk lakrids eller vingummi med. Vi har også et udvalg af special øl, lækre rosévine og boblende brut i butikken, som du kan sende med blomsterne.

Har du lyst til at gå ”all-in”, så send en gavekurv sammensat af smagfulde specialiteter. Du kan se vores udvalg af gavekurve her.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god sommer🌸

Vi holder sommerferie er og retur igen d. 30. juli. 

Mange kærlige blomsterhilsener
 🌸BlomsterMette & Co.🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.