Handelsbetingelser

Aarstidens Blomster ikon - firkløver

Aarstidens Blomster leverer buketter i hele Danmark 6 dage om ugen mandag til lørdag – levering samme dag du bestiller inden kl 10.00. Ring til forretningen hvis klokken er senere end 10 og forhør dig om mulighed for levering samme dag.

Bestilling og betaling skal gennemføres inden klokken 10.00 mandag til lørdag – dette gælder også leveringer til søndage, på de få søndage vi tilbyder udbringning. Vi tilbyder udbring eks. på mors dag og i julen med undtagelser.

Vi kan ikke garantere levering søndage og helligdage grundet floristernes individuelle åbningstider og ferie hensyn. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Vi har dog endnu ikke oplevet ikke at kunne levere til ønsket tidspunkt eller geografisk område. Vores kunder er meget tilfredse.

Hvornår bliver min buket leveret?

Levering imellem kl. 08.00 – 21.00 på hverdage og kl. 09:00 – 18:00 i weekender ( undtaget søndag) .

Kontakt Aarstidens Blomster, hvis du ønsker at høre nærmere eller har et konkret ønske for levering af din buket. Vi hjælper meget gerne.

Euroflorist

Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist, som er en af de førende blomsterleverandører i Danmark og i Europa, og kan levere blomster i hele verden. I Danmark og Europa er vi alene 13.000 forretninger.

UPS..Er du sent ude???

Ring blot til forretningen på 60606578, hvis du har en blomsterlevering, som skal ud – vi kan måske hjælpe dig alligevel ;0) Vi har nogle meget søde chauffører – som i mange tilfælde er meget fleksible. Tit kan en sen levering finde sted selvom deadline er overskredet.

Fakturering

Ønsker du at få tilsendt en faktura, er dette muligt – der pålægges et faktureringsgebyr på 50 kr. pr. faktura – såfremt faktura beløbet er under 1000 kr. med mindre du er oprettet som firmakunde hos os.

Betalingsmuligheder i forretningen

I forretningen kan du betale med kontanter, Visa Dankort, MasterCard eller VisaElectron. Derudover kan du betale med mobilPay på telefon 60606578.

Betaling på hjemmesiden

Du kan betale med VISA DANKORT, MOBILEPAY, MasterCard og MobilePay her på hjemmesiden.

Ordrebekræftelse

Vær opmærksom på at ordren ikke er gået igennem, før du modtager en ordrebekræftelse pr. mail. Ordrebekræftelsen skulle du modtage inden for få minutter efter din bestilling. Kig evt. i spam-mails, hvis du ikke har modtaget den. Alternativt ring til os på telefon 60606578 for at få en bekræftelse på at ordren er gået igennem. Såfremt du ikke har modtaget en ordrebekræftelse er ordren ikke gået igennem, og vi kan derfor ikke behandle din ordre.

Reklamationer

Såfremt kvaliteten ikke lever op til forventningerne, beder vi dig venligst kontakte os med det samme – tag et foto af din buket i forskellige vinkler – oppefra og fra siden – Du kan kontakte os på telefon 60606578 eller på email mette@aarstidens-blomster.dk. Du skal reklamere hurtigst muligt, sende os et billede af buketten til vores firmamobil 60606578, således vi kan hjælpe dig med at rette eventuelle mangler. Blomster er en ferskvare, og derfor skal man henvende sig hurtigt efter leveringen, således at vi har mulighed for at evaluere og eventuelt bytte den. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds.

Obs. Reklamationer modtages ikke på produkter som ikke kan returneres. Kan du ikke sende et billede med din mobiltelefon, så ring til os – så løser vi det i fællesskab.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for ubenyttet service/varelevering og skal meddeles i god tid inden levering.

Aarstidens Blomster påbegynder bestillinger til samme dag hver morgen. Derfor er det vigtigt, at hvis man ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, så skal man rette henvendelse samme dag du har bestilt, således ordren kan blive annulleret. Er ordren over 500 kr. så skal Aarstidens Blomster have besked senest 2 hverdage inden levering. Hvis du har bestilt uden for forretningens normale åbningstider, sender du derfor blot en mail til os på nette@aarstidens-blomster.dk

Du kan komme i kontakt med Aarstidens Blomster på mette@aarstidens-blomster.dk udenfor forretningens åbningstid. I forbindelse med fortrydelsesretten så følger vi reglerne i Forbrugeraftaleloven.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til din bestilling eller eksisterende ordre på telefon 60606578 i forretningens åbningstid eller på mette@aarstidens-blomster.dk

Åbningstider

Mandag: kl. 10-17.30
Tirsdag:  kl. 10-17.30
Onsdag:  kl. 10-17.30
Torsdag: kl. 1o-17.30
Fredag:   kl. 10-17.30
Lørdag:   kl. 9-14
Søndag:  lukket, dog undtaget nogle helligdage hvor vi holder åbent. Ring til os på 60606578, hvis du vil høre vores åbningstider.

Sommerferie 2019 i uge 28, 29 og 30
Efterårsferie uge 42
Vinterferie uge 8

Pastelfarver

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy buket med pastelfarver og eucalyptus

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk buket til en trendy bolig. Lad dig forføre af de dæmpede nuancer og det lette look.