Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

FAQ & Handelsbetingelser

Aarstidens Blomster ikon - firkløver

Aarstidens Blomster leverer buketter i hele Danmark tirsdag til fredag ( normalt også lørdag dog ikke i jan 2022
 og på udvalgte helligdage – mulighed for levering samme dag , såfremt du bestiller inden kl 11,00
Levering samme dag er ikke 
altid muligt f.eks. til bisættelser og begravelser, Disse bestillinger skal vi modtage i god tid tidligst 24 timer før en bisættelse.  Ring til forretningen 60606578 imellem kl 10-15 tirsdag-fredag , hvis du har behov for hjælp og forhør dig gerne om muligheden for levering evt. samme dag.

Kvaliteten af din buket er meget vigtig for os. Din leverede buket ligner altid det, du har bestilt, bedst muligt. Dog vil der være undtagelser i forhold til udvalg og sæson hos den enkelte florist, og der tages højde for, at enkelte af blomsterne til din buket kan være udsolgt. 

Ved levering samme dag: Bestilling og betaling skal gennemføres inden klokken 9.30 – dette gælder også levering på de søndage og helligdage vi tilbyder udbringning. Vi tilbyder f.eks. udbringning på mors dag og i julen, men det vil altid fremgå af kalenderen, når du bestiller. Vores lukkedage vil du slet ikke få mulighed for at vælge.

Vi kan ikke altid garantere levering søndage og helligdage grundet floristernes individuelle åbningstider og feriehensyn. Kontakt os, hvis du er i tvivl. Vi har dog endnu ikke oplevet ikke at kunne levere til ønsket tidspunkt eller geografisk område. Vi er glade for at kunne fortælle at vores kunder er glade for vores service – tjek gerne vores trustpilot ud :0) 

Levering sker i tidsrummet kl. 08.00 – 21.00 på hverdage dog typisk inden kl18
– og levering finder sted imellem kl. 09:00 – 18:00 lørdage – typisk imellem kl. 12-16 på lørdage, men tidligere eller lidt senere kan også forekomme afhængig af traffik og ordremængde på dagen.
På søndag og helligdage leverer vi også mellem 9:00 – 18:00, når vi holder åbent.

Kontakt Aarstidens Blomster, hvis du ønsker at høre nærmere eller har et konkret ønske for levering af din buket pr mail Mette@aarstidens-blomster.dk. Vi hjælper meget gerne. Du kan også skrive dit leveringsønske tidspunkt /tidsrum i kommentarfeltet ved ordre, men vi kan desværre ikke garantere at vi har mulighed for at opfylde dit ønske.

Bårebuketter leveres typisk imellem 1 time før og et kvarter før bisættelsen starter. 

Sendes din buket direkte fra os i FlowerBoks, så leveres din buket imellem kl.8-1600 – og leveres din buket af vores egen chauffør sker levering inden kl. 18.00 på hverdage. 

Vær opmærksom på, at ordren ikke er gået igennem, før du modtager en ordrebekræftelse pr. mail. Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, er din ordre ikke betalt og den er ikke blevet sendt til os af ordresystemet. Ordrebekræftelsen modtager du med det samme efter du har bestilt. Tjek evt. din spam-folder, såfremt mailen ikke dukker op. Alternativt kan du have skrevet forkert e-mail til os. Ring til os på telefon 60606578 hvis du oplever nogle problemer, eller er i tvivl om din ordre er gået igennem. Så hjælper vi meget gerne. 

Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist, som er en af de førende blomsterleverandører i Danmark og i Europa, og kan levere blomster i hele verden. I Danmark og Europa er vi alene 13.000 forretninger.

Udbuddet af tilbehør kan variere i forhold til, hvor blomsterne skal leveres. Det er desværre ikke alle samarbejdspartnere der har præcis samme udvalg. Billederne på tillægsprodukterne repræsenterer altså en produkttype, og det der leveres vil nogle gange variere en smule fra florist til florist. Produkterne vil dog altid have tilsvarende værdi og kvalitet.

Ring blot til forretningen på 60606578, hvis du har en blomsterlevering, som skal ud – vi kan måske hjælpe dig alligevel. Vi har nogle meget søde chauffører – som i mange tilfælde er meget fleksible. Tit kan en sen levering finde sted selvom deadline er overskredet.

Ønsker du at få tilsendt en faktura, er det selvfølgelig muligt. Der pålægges et faktureringsgebyr på 50 kr. pr. faktura – såfremt faktura beløbet er under 1.000 kr. (med mindre du er oprettet som firmakunde hos os).

Du kan også oprette dig som bruger af vores søster side “Abella-blomster.dk” og få faktura tilsendt. Ring til os og hør nærmere. telefon 60606578 eller mail Mette@aarstidens-blomster.dk

I forretningen kan du betale med kontanter, Visa Dankort, MasterCard eller Visa Electron. Derudover kan du betale med MobilePay på telefon 60606578. Du kan betale med forbrugsforeningen online til afhentning i butikken. 

Sikke betaling via QuickPay. Du kan betale med mobilepay, VISA DANKORT og MasterCard her på siden.

Såfremt kvaliteten ikke lever op til forventningerne, beder vi dig venligst kontakte os med det samme. Du SKAL reklamere hurtigst muligt (indenfor 24 timer).

Tag et foto af buketten i forskellige vinkler – oppefra og fra siden. Kontakt os derefter på telefon 60606578 og send billederne i en e-mail til mette@aarstidens-blomster.dk. 


Således har vi mulighed for at hjælpe dig med at rette fejl/mangler. Blomster er en ferskvare, og derfor skal man henvende sig hurtigt efter leveringen.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds. Reklamationer modtages ikke på produkter, som ikke kan returneres.

Fortrydelsesretten gælder kun for ubenyttet service/varelevering og skal meddeles i god tid inden levering. 
Aarstidens Blomster påbegynder bestillinger til samme dag hver morgen.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du gerne rette henvendelse samme dag som din bestilling – er din ordre over 400 kr. skal vi have din annullering minimum 2 hverdage inden levering.

Bestiller du uden for forretningens normale åbningstider, sender du os blot en e-mail på mette@aarstidens-blomster.dk

Du kan komme i kontakt med Aarstidens Blomster på mette@aarstidens-blomster.dk udenfor forretningens åbningstid.

I forbindelse med fortrydelsesretten følger vi naturligvis reglerne i Forbrugeraftaleloven.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til din bestilling eller eksisterende ordre på telefon 60606578 i forretningens åbningstid eller på mette@aarstidens-blomster.dk

(Specielle åbningstider ifm. Covid-19)

Hverdage tirsdag til fredag kl. 10.00-15.00

Mandag: Lukket


Tirsdag:  kl. 10-16

Onsdag:  kl. 10-16

Torsdag: kl. 10-16

Fredag:   kl. 10-16

Lørdag:   kl. 10-13

Søndag:  Lukket, dog undtaget nogle helligdage hvor vi holder åbent.

Åbent Kristi himmelfarts dag den 26. maj kl. 10-13 begrænset udbringning grundet helligdag. Ring og spørg i butikken. Fars dag – grundlovsdag -1. pinsedag søndag d. 5. juni kl. 10-13 Vi bringer ud – dog kan landsdækkende levering kun tilbydes ved levering inden weekenden og ved bestilling senest onsdag inden Fars dag.

Ring til os på 60606578, hvis du vil høre vores åbningstider.
Tjek i bunden af siden for info om specielle åbningstider i forbindelse med mærkedage og helligdage. Hvis ikke andet er angivet, så er åbningstiderne som normalt.

Du kan vælge at få direkte levering af Aarstidens Blomster i Flowerbox via vores fragtmand. Dag til dag levering. Ring til os og hør nærmere. Denne løsning er god for dig, som udelukkende ønsker at det skal være Aarstidens Blomster som leverer din buket. Levering er mulig tirsdag, onsdag, torsdag fredag☺

Vi leverer i hele Danmark, og dog op til højtider og helligdage kan der være ekstra tryk på pakkeudleveringerne, og derfor skal vi have din bestilling i rigtig god tid for at nå at bringe ud. Ring til os, hvis du vil have information på 60606578

Hvilken buket skal jeg give til min kæreste? Det kommer helt an på hvilke blomster han eller hun er vilde med. Vi anbefaler altid den romantiske vej – rødt, pink eller lyserødt, som symboliserer kærligheden. 

🌹Vores buketter håndbindes af friske blomster som vi modtager om morgenen fra vores leverandør. Dernæst pakkes din buket smukt og forsvarligt ind og sendes i en flowerbox direkte til modtagerens adresse. 😊Din buket sendes sikkert og trygt afsted med en lille “madpakke” med .  nemlig godt med vand på 😉i trygge omgivelser og leveres på dørtrinet til modtageren. Modtageren får en besked på sms, dagen før, at der er en leverance på vej, ligesom du også bliver informeret med både afsendelse og ved levering. Modtageren af buketten får også en besked, hvis de ikke er hjemme og fragtmanden ikke kan sætte buketten foran døren – din buket bliver derefter sat i en pakkebox og modtageren får information om hvor, så de kan hente deres Blomsterforsendelse i nærmeste pakkeshop. 

Kan min buket holde sig frisk hvis det er meget koldt udenfor? 

Din buket kan tåle rigtig meget – faktisk ned til 7 grader kan en buket sagtens opbevares i. Derudover kan en buket holde sig rigtig godt i vores blomsterkasser. 

Hvilken dag skal jeg bestille hvis jeg vil være sikker på friske blomster?

Du kan bestille alle døgnets 24 timer 7 dage om ugen 365 dage om året – Aarstidens Blomster leverer altid friske blomster. 

Hvis du ønsker 200 % at buketten skal bindes af os, så skal du bestille til levering onsdag, torsdag og fredag og min. 2 dage før. Skriv gerne i bemærkningsfeltet, at buketten skal komme direkte fra os. Send dine blomster på www.Aarstidens-blomster.dk 

Vi benytter os af vores floristnetværk i Euroflorist, og er der for langt at køre økonomisk med en enkelt buket direkte fra Aarstidens blomster, så sender vi med fragtmand, eller vælger at sende til en af vores florister, og sender et billede og beskrivelse med af buketten. Det fungerer super fedt!

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god uge til dig 🌸

Vi er klar med skønne sommerbuketter og lækre gavekurve til levering i hele Danmark – netop lækre specialiteter kommet hjem fra Normanns – MÅMS. 

Ring og bestil på Tune 60606578 eller Greve 43900484

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.