Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Udforsk julens favoritter lige her.

Handelsbetingelser

Aarstidens Blomster ikon - firkløver

Aarstidens Blomster leverer buketter i hele Danmark tirsdag til lørdag  og på udvalgte helligdage – mulighed for levering samme
dag , såfremt du bestiller inden kl 09.30. Levering samme dag er ikke altid muligt til bisættelser og begravelser, Disse skal vi modtage i god tid.  Ring til forretningen, hvis du har behov for hjælp og forhør dig gerne om muligheden for levering evt. samme dag.

Kvaliteten af din buket er meget vigtig for os. Din leverede buket ligner altid det, du har bestilt, bedst muligt. Dog vil der være undtagelser i forhold til udvalg og sæson hos den enkelte florist, og der tages højde for, at enkelte af blomsterne til din buket kan være udsolgt. 

Ved levering samme dag: Bestilling og betaling skal gennemføres inden klokken 9.30 mandag til lørdag – dette gælder også levering på de søndage og helligdage vi tilbyder udbringning. Vi tilbyder f.eks. udbringning på mors dag og i julen, men det vil altid fremgå af kalenderen, når du bestiller. Vores lukkedage vil du slet ikke få mulighed for at vælge.

Vi kan ikke altid garantere levering søndage og helligdage grundet floristernes individuelle åbningstider og feriehensyn. Kontakt os, hvis du er i tvivl. Vi har dog endnu ikke oplevet ikke at kunne levere til ønsket tidspunkt eller geografisk område. Vores kunder er meget tilfredse.

Levering sker i tidsrummet kl. 08.00 – 21.00 på hverdage og kl. 09:00 – 18:00 lørdag. På søndag og helligdage leverer vi også mellem 9:00 – 18:00, når vi holder åbent.

Kontakt Aarstidens Blomster, hvis du ønsker at høre nærmere eller har et konkret ønske for levering af din buket. Vi hjælper meget gerne. Du kan også skrive dit ønske i kommentarfeltet ved ordre, men vi kan desværre ikke garantere at vi har mulighed for at opfylde dit ønske.

Vær opmærksom på, at ordren ikke er gået igennem, før du modtager en ordrebekræftelse pr. mail. Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, er din ordre ikke betalt og den er ikke blevet sendt til os af ordresystemet. Ordrebekræftelsen modtager du med det samme efter du har bestilt. Tjek evt. din spam-folder, såfremt mailen ikke dukker op. Alternativt kan du have skrevet forkert e-mail til os. Ring til os på telefon 60606578 hvis du oplever nogle problemer, eller er i tvivl om din ordre er gået igennem. Så hjælper vi meget gerne. 

Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist, som er en af de førende blomsterleverandører i Danmark og i Europa, og kan levere blomster i hele verden. I Danmark og Europa er vi alene 13.000 forretninger.

Udbuddet af tilbehør kan variere i forhold til, hvor blomsterne skal leveres. Det er desværre ikke alle samarbejdspartnere der har præcis samme udvalg. Billederne på tillægsprodukterne repræsenterer altså en produkttype, og det der leveres vil nogle gange variere en smule fra florist til florist. Produkterne vil dog altid have tilsvarende værdi og kvalitet.

Ring blot til forretningen på 60606578, hvis du har en blomsterlevering, som skal ud – vi kan måske hjælpe dig alligevel. Vi har nogle meget søde chauffører – som i mange tilfælde er meget fleksible. Tit kan en sen levering finde sted selvom deadline er overskredet.

Ønsker du at få tilsendt en faktura, er det selvfølgelig muligt. Der pålægges et faktureringsgebyr på 50 kr. pr. faktura – såfremt faktura beløbet er under 1.000 kr. (med mindre du er oprettet som firmakunde hos os).

I forretningen kan du betale med kontanter, Visa Dankort, MasterCard eller Visa Electron. Derudover kan du betale med MobilePay på telefon 60606578. 

Sikke betaling via QuickPay. Du kan betale med VISA DANKORT og MasterCard her på siden.

Såfremt kvaliteten ikke lever op til forventningerne, beder vi dig venligst kontakte os med det samme. Du SKAL reklamere hurtigst muligt (indenfor 24 timer).

Tag et foto af buketten i forskellige vinkler – oppefra og fra siden. Kontakt os derefter på telefon 60606578 og send billederne i en e-mail til mette@aarstidens-blomster.dk. 


Således har vi mulighed for at hjælpe dig med at rette fejl/mangler. Blomster er en ferskvare, og derfor skal man henvende sig hurtigt efter leveringen.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds. Reklamationer modtages ikke på produkter, som ikke kan returneres.

Fortrydelsesretten gælder kun for ubenyttet service/varelevering og skal meddeles i god tid inden levering. 
Aarstidens Blomster påbegynder bestillinger til samme dag hver morgen.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du gerne rette henvendelse samme dag som din bestilling – er din ordre over 400 kr. skal vi have din annullering minimum 2 hverdage inden levering.

Bestiller du uden for forretningens normale åbningstider, sender du os blot en e-mail på mette@aarstidens-blomster.dk

Du kan komme i kontakt med Aarstidens Blomster på mette@aarstidens-blomster.dk udenfor forretningens åbningstid.

I forbindelse med fortrydelsesretten følger vi naturligvis reglerne i Forbrugeraftaleloven.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til din bestilling eller eksisterende ordre på telefon 60606578 i forretningens åbningstid eller på mette@aarstidens-blomster.dk

(Specielle åbningstider ifm. Covid-19)

Hverdage kl. 10.00-16.00
Lørdag kl. 10.00-13.00

Mandag: Lukket


Tirsdag:  kl. 10-17.30

Onsdag:  kl. 10-17.30

Torsdag: kl. 10-17.30

Fredag:   kl. 10-17.30

Lørdag:   kl. 10-13


Søndag:  Lukket, dog undtaget nogle helligdage hvor vi holder åbent.

Ring til os på 60606578, hvis du vil høre vores åbningstider.
Tjek i bunden af siden for info om specielle åbningstider i forbindelse med mærkedage og helligdage. Hvis ikke andet er angivet, så er åbningstiderne som normalt.

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.