Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder
Go’ sommer – vi holder ferie indtil 2. august.

Jeg elsker dig

Jeg elsker dig

Du har måske selv prøvet det – at få en overraskelsesbuket? Kan du huske, hvor glad du blev? Kan du huske, at du virkelig fik følelsen af, at der var en, der tænkte på dig? Giv den følelse til en du tænker på i dag – send en buket, der siger, ”jeg elsker dig”.

Og hvem skal så være modtageren? Din mor? Din søster? Eller måske din kæreste, kone eller hvorfor ikke din mand? Han ville helt sikkert blive positivt overrasket. Og hvis du så sender en god special øl med, vi han nok blive endnu mere glad;-).

Vi har et stort udvalg at skønne buketter, du kan vælge i mellem. Og smukke kort, så du kan sende en personlig hilsen med. Hvis du vil sende lidt kærlighed, så kan du sende også en æske chokolade, lidt lækker lakrids eller måske noget økologisk vingummi med.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk tætbundet blomsterbuket til en trendy bolig i smukke pink og lyserøde nuancer, som skaber liv og glæde hos modtageren. Lad dig forføre af forårets farverige nuancer og det skønne look.

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.

SOMMERFERIE

Vi ses i august!

Vi holder sommerferie.

Vi er tilbage igen mandag d. 2 august – og leverer igen fra tirsdag d. 3. august. Du kan sagtens bestille nu – til levering fra 3/8 og fremefter.

Blomsterteamet ønsker dig en fantastisk sommer!