Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Jubilæum

Gaver til jubilaren

Det kan være svært, at finde den perfekte gave til en jubilar. Skal man købe de traditionelle flasker vin? Eller måske en flot blomsterbuket? Måske kender du ikke personen godt nok til at kende hans eller hendes ønsker og præferencer? Måske er det en værdsat kollega eller medarbejder, du skal finde en gave til, men det kan være svært.

Der kommer vi ind i billedet. Vi kan hjælpe dig.

Vi har et stort udvalg af smukke buketter, du kan vælge i mellem – og de bliver selvfølgelig håndbundet på dagen af vores florist. Du kan også vælge selv at sammensætte din buket sammen med os, hvis du kommer ned i butikken.

En anden oplagt gaveidé er en af vores lækre gavekurve. Vi har et stort udvalg af lækre specialiteter. Vi har gode kaffebønner, som vi kan male for dig i butikken, vi har specielle teer, smagfulde og festlige rosévine og skønne mousserende vine. Er modtageren mere til øl, så har vi også flere special øl, du kan vælge i mellem. Skal der lidt spiseligt i kurven også? Så har vi et bredt udvalg af lækre chokolader, lakrids fra Lakridseriet og økologiske vingummier. Du kan se vores udvalg af gavekurve her. Hvis du ikke finder det, du søger, kan du skrive eller ringe til os, så vi sammen kan sammensætte lige præcis den gavekurv, du ved, modtageren vil blive glad for.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god uge til dig 🌸

Vi er klar med skønne sommerbuketter og lækre gavekurve til levering i hele Danmark – netop lækre specialiteter kommet hjem fra Normanns – MÅMS. 

Ring og bestil på Tune 60606578 eller Greve 43900484

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.