Jubilæum

Gaver til jubilaren

Det kan være svært, at finde den perfekte gave til en jubilar. Skal man købe de traditionelle flasker vin? Eller måske en flot blomsterbuket? Måske kender du ikke personen godt nok til at kende hans eller hendes ønsker og præferencer? Måske er det en værdsat kollega eller medarbejder, du skal finde en gave til, men det kan være svært.

Der kommer vi ind i billedet. Vi kan hjælpe dig.

Vi har et stort udvalg af smukke buketter, du kan vælge i mellem – og de bliver selvfølgelig håndbundet på dagen af vores florist. Du kan også vælge selv at sammensætte din buket sammen med os, hvis du kommer ned i butikken.

En anden oplagt gaveidé er en af vores lækre gavekurve. Vi har et stort udvalg af lækre specialiteter. Vi har gode kaffebønner, som vi kan male for dig i butikken, vi har specielle teer, smagfulde og festlige rosévine og skønne mousserende vine. Er modtageren mere til øl, så har vi også flere special øl, du kan vælge i mellem. Skal der lidt spiseligt i kurven også? Så har vi et bredt udvalg af lækre chokolader, lakrids fra Lakridseriet og økologiske vingummier. Du kan se vores udvalg af gavekurve her. Hvis du ikke finder det, du søger, kan du skrive eller ringe til os, så vi sammen kan sammensætte lige præcis den gavekurv, du ved, modtageren vil blive glad for.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Aartidens Blomster Favicon

Covi-19…..

På grund af den specielle situation omkring Coronavirus, er vi nødt til at tage nogle ekstraordinære forbehold:

Ved levering har buddet ret til ikke at vente på, at døren åbnes af modtager. Vi forbeholder os retten til at opfatte bestillingen som udført, når buketten er stillet foran døren. Vi gør opmærksom på, at buketterne kan variere fra det bestilte, både i nuancer og blomster, da sortimentet hos den enkelte florist vil være mindre. Hvis du er allerigisk eller ikke ønsker en specifik type blomst, bede vi dig skrive det i bemærkningsfeltet. Vi beder om din forståelse, og vi lover at gøre vores aller bedste for at bringe hilsner ud og for at de skal ligne form og farve jf. foto mest muligt. 

Levering finder sted imellem kl. 10-21.00 på hverdage og inden kl. 20.00 i weekenden. 

Ordre til bisættelser kan vi som regel ikke klare samme dag, men ring til os, så vil vi prøve at hjælpe dig. Ellers helst et par dage i forvejen, så vi kan nå at arrangerer transport osv. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på: 6060 6578.