Blomster & Sødt

Send Blomster & Sødt til én du holder af

Når modtageren har brug for lidt ekstra – så send en lille smagfuld hilsen med.

Vi har et stort udvalg af lækre kvalitetschokolader fra f.eks. Summerbird. Vi har også skønne lakridser fra Lakridseriet og økologiske vingummier.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte lille ekstra ting til at sende med din blomsterhilsen. Vi har også et stort udvalg af både store og små kort.

Skal du sende din mor en buket til Mors Dag? Så send en lille hjerteæske med chokolade med. Det bliver hun helt sikkert glad og taknemmelig for.

Hjerteæsken med chokolade er også den perfekte gave til Valentins Dag til din udkårne. Vælg en skøn buket i modtagerens yndlingsfarver og send en lille ekstra gave med. Intet siger ”Jeg elsker dig”, som både blomster og chokolade.

Hvis du skal sende en buket, for at vise din omsorg i en svær tid, eller for at sige ”God bedring”, varmer en hilsen med en æske chokolade endnu mere.

Du kan se forslag til buketter og sødt her på siden, og finder du ikke det, du leder efter, så skriv til os, eller ring til butikken – vi står klar til at hjælpe dig.

Vil du hellere sende en gavekurv, så kan du se vores udvalg her.

Du kan også vælge at sende flaske skøn Rosé, en special øl eller måske en boblende brut med. Du kan se vores sortiment her.

Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00 – Vi har åbent alle dage i december og på de andre helligdage og mærkedage som f.eks. Påske, Kr. himmelfartsdag, Pinse og Mors dag. Hvis du bestiller inden kl. 10, kan du få levering samme dag.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Aartidens Blomster Favicon

Covi-19…..

På grund af den specielle situation omkring Coronavirus, er vi nødt til at tage nogle ekstraordinære forbehold:

Ved levering har buddet ret til ikke at vente på, at døren åbnes af modtager. Vi forbeholder os retten til at opfatte bestillingen som udført, når buketten er stillet foran døren. Vi gør opmærksom på, at buketterne kan variere fra det bestilte, både i nuancer og blomster, da sortimentet hos den enkelte florist vil være mindre. Hvis du er allerigisk eller ikke ønsker en specifik type blomst, bede vi dig skrive det i bemærkningsfeltet. Vi beder om din forståelse, og vi lover at gøre vores aller bedste for at bringe hilsner ud og for at de skal ligne form og farve jf. foto mest muligt. 

Levering finder sted imellem kl. 10-21.00 på hverdage og inden kl. 20.00 i weekenden. 

Ordre til bisættelser kan vi som regel ikke klare samme dag, men ring til os, så vil vi prøve at hjælpe dig. Ellers helst et par dage i forvejen, så vi kan nå at arrangerer transport osv. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på: 6060 6578.