Buketter

Send en buket til én du holder af

Send blomster og gavekurve online hos Aarstidens Blomster.  Vi kan hjælpe dig med levering i  hele Danmark.

Hos Aarstidens Blomster hjælper vi dig med at sende smukke Blomster og gavekurve med lækkerier til dem du holder af.

Hos os finder du et bredt udvalg af årstidens skønne buketter. Vil du sende en kærlig hilsen, har du mulighed for at vælge lige den buket som passer til anledningen. Hvad enten det er en fødselsdagshilsen, Bryllupsdagsbuket, et ønske om god bedring eller en kærlig tanke i den svære tid efter et dødsfald, har du mulighed for at vælge lige netop den buket, der passer til dig og modtageren.

Vi har mulighed for at designe en buket i de farvenuancer, du ønsker. Vi kan f.eks. lave en smuk buket i røde og hvide farver til en fødselar, eller en farvestrålende buket til en jubilar. Vores florister står klar til at håndbinde den buket, der passer til anledningen.

Du kan enten bestille buketten på vores hjemmeside, hvor du kan se vores vore udvalg af blomster til forskellige anledninger. Du kan også sende os en mail eller ringe til os på 60606578. Vi står klar til at hjælpe dig.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00 på hverdagene mandag til fredag og før klokken 10.00 lørdag. Udbringning på Mors dag garanteres hvis bestilling dagen inden. Du kan se nogle af vores forslag til Mors Dags Buketter her.

Vi kan desværre ikke garantere levering søndage og helligdage eller efter deadline på hverdage.

Vi gør dog vores ypperste for at imødekomme leveringsønsker, og i det fleste tilfælde kan vi også hjælpe.

Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00 – Vi har åbent alle dage i december og på de andre helligdage og mærkedage som f.eks. Påske, Kr. himmelfartsdag, Pinse og Mors dag.

Du kan også sende din bårebuket eller krans med bånd igennem Aarstidens-blomster.dk. Læs mere her.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.