Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Vi er tilbage efter en skøn sommerferie.

Ældre Sagen

Få 8% rabat med Ældre Sagen på bestillinger over 150 kr.

Brug din rabatkode fra Ældresagen ved din bestilling og få 8 % rabat. Du kan bruge rabatten lige så mange gange du vil. Husk blot at notere dit Ældre Sagen medlemsnummer. 

I 2020 tilbød Aarstidens Blomster 10 %, men grundet Corona situationen i Danmark og i udlandet er priserne på stilke haft prisstigninger grundet markedssituationen. Vi håber igen at kunne tilbyde 10 %.

Bedste hilsener
Mette Westermann, Indehaver 

Vi samarbejder med Ældresagen
Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk tætbundet blomsterbuket til en trendy bolig i smukke pink og lyserøde nuancer, som skaber liv og glæde hos modtageren. Lad dig forføre af forårets farverige nuancer og det skønne look.

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.