Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Blomster & Sødt

Send Blomster & Sødt til én du holder af

Når modtageren har brug for lidt ekstra – så send en lille smagfuld hilsen med.

Vi har et stort udvalg af lækre kvalitetschokolader fra f.eks. Summerbird. Vi har også skønne lakridser fra Lakridseriet og økologiske vingummier.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte lille ekstra ting til at sende med din blomsterhilsen. Vi har også et stort udvalg af både store og små kort.

Skal du sende din mor en buket til Mors Dag? Så send en lille hjerteæske med chokolade med. Det bliver hun helt sikkert glad og taknemmelig for.

Hjerteæsken med chokolade er også den perfekte gave til Valentins Dag til din udkårne. Vælg en skøn buket i modtagerens yndlingsfarver og send en lille ekstra gave med. Intet siger ”Jeg elsker dig”, som både blomster og chokolade.

Hvis du skal sende en buket, for at vise din omsorg i en svær tid, eller for at sige ”God bedring”, varmer en hilsen med en æske chokolade endnu mere.

Du kan se forslag til buketter og sødt her på siden, og finder du ikke det, du leder efter, så skriv til os, eller ring til butikken – vi står klar til at hjælpe dig.

Vil du hellere sende en gavekurv, så kan du se vores udvalg her.

Du kan også vælge at sende flaske skøn Rosé, en special øl eller måske en boblende brut med. Du kan se vores sortiment her.

Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00 – Vi har åbent alle dage i december og på de andre helligdage og mærkedage som f.eks. Påske, Kr. himmelfartsdag, Pinse og Mors dag. Hvis du bestiller inden kl. 10, kan du få levering samme dag.

Aarstidens Sæsonfavorit
er en smuk tætbundet blomsterbuket i lækreste lyserøde og pink nuancer.. designet af vores blomsterdekoratør elev Mathilde🌸

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukkeste blomsterstilke fra årstide
n

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Juni måned lige om lidt😍

Kæreste Verdens sødeste blomsterkunder😊

Tusinde tak for alle jeres skønne ordre til Mors dag – det er vi virkelig super glade for – vi har opdateret hjemmesiden med flere skønne buketter, og sætter pris på jeres postive feedback. 

Vi bringer ud lokalt fra eget blomsterværksted og på hele Sjælland, dog skal vi have din bestilling senest lørdag – denne deadline kan godt ændre sig, hvis nogle florister lukker ned, eller hvis vi får udsolgt🤘 Vi køber altid mere ind år efter år, så det er ikke fordi vi går ned på stilke hihi – I er vilde med Aarstidens Blomster – og det er vi super glade for – tusinde tak :0) uden jer ingen os – tak for alle jeres ordre.

Kærlig hilsen 
🌸🍀🦚BlomsterMette & Flowerteamet
Vi ses 😊

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.