Jeg elsker dig

Jeg elsker dig

Du har måske selv prøvet det – at få en overraskelsesbuket? Kan du huske, hvor glad du blev? Kan du huske, at du virkelig fik følelsen af, at der var en, der tænkte på dig? Giv den følelse til en du tænker på i dag – send en buket, der siger, ”jeg elsker dig”.

Og hvem skal så være modtageren? Din mor? Din søster? Eller måske din kæreste, kone eller hvorfor ikke din mand? Han ville helt sikkert blive positivt overrasket. Og hvis du så sender en god special øl med, vi han nok blive endnu mere glad;-).

Vi har et stort udvalg at skønne buketter, du kan vælge i mellem. Og smukke kort, så du kan sende en personlig hilsen med. Hvis du vil sende lidt kærlighed, så kan du sende også en æske chokolade, lidt lækker lakrids eller måske noget økologisk vingummi med.

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Aartidens Blomster Favicon

Covi-19…..

På grund af den specielle situation omkring Coronavirus, er vi nødt til at tage nogle ekstraordinære forbehold:

Ved levering har buddet ret til ikke at vente på, at døren åbnes af modtager. Vi forbeholder os retten til at opfatte bestillingen som udført, når buketten er stillet foran døren. Vi gør opmærksom på, at buketterne kan variere fra det bestilte, både i nuancer og blomster, da sortimentet hos den enkelte florist vil være mindre. Hvis du er allerigisk eller ikke ønsker en specifik type blomst, bede vi dig skrive det i bemærkningsfeltet. Vi beder om din forståelse, og vi lover at gøre vores aller bedste for at bringe hilsner ud og for at de skal ligne form og farve jf. foto mest muligt. 

Levering finder sted imellem kl. 10-21.00 på hverdage og inden kl. 20.00 i weekenden. 

Ordre til bisættelser kan vi som regel ikke klare samme dag, men ring til os, så vil vi prøve at hjælpe dig. Ellers helst et par dage i forvejen, så vi kan nå at arrangerer transport osv. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på: 6060 6578.