Alkoholdige drikkevarer

Du skal være fyldt 16 år for at købe alkoholdige drikke hos Aarstidens Blomster

Da vi hos Aarstidens Blomster tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi underlagt krav om alderskontrol. Du valgte ved ankomst til vores side, at du er under 16 år, og derfor skal vi oplyse dig om, at du ikke må gennemføre køb på siden, der indeholder alkoholdige drikkevarer. Såfremt du putter alkoholdige varer i kurven, vil du blive kontroltjekket ved checkout.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.