Nyfødt

Blomster til de nybagte forældre

At få en lille baby er stort, livsforandrende, smukt, glædeligt og så kan det også være overvældende og hårdt. De nye forældre vil gerne fejre det nye liv, og det kan du hjælpe dem med.

Vi laver unikke mor-barn buketter. En ”mor-barn” buket er faktisk to buketter – en stor og en lille, og så er der bundet en snor i mellem de to. Netop derfor hedder det en mor-barn buket.

Buketterne kan laves i de farver, I ønsker. Måske en i lilla og hvide nuancer til familien, der lige har fået en søn? Eller i lyserøde nuancer til familien, der har fået en datter? Måske ønsker I bare to smukke og farvestrålende buketter, der ikke holdes i de traditionelle kønsspecifikke farver, men som lyser op og spreder glæde og varme?

Vi kan også binde en lille sut på buketten, eller måske sende en sød lille bamse med?

Du skal se vores udvalg af mor-barn buketter og tilbehør her, og finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Vi står klar til at binde din buket;-).

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Aartidens Blomster Favicon

Covi-19…..

På grund af den specielle situation omkring Coronavirus, er vi nødt til at tage nogle ekstraordinære forbehold:

Ved levering har buddet ret til ikke at vente på, at døren åbnes af modtager. Vi forbeholder os retten til at opfatte bestillingen som udført, når buketten er stillet foran døren. Vi gør opmærksom på, at buketterne kan variere fra det bestilte, både i nuancer og blomster, da sortimentet hos den enkelte florist vil være mindre. Hvis du er allerigisk eller ikke ønsker en specifik type blomst, bede vi dig skrive det i bemærkningsfeltet. Vi beder om din forståelse, og vi lover at gøre vores aller bedste for at bringe hilsner ud og for at de skal ligne form og farve jf. foto mest muligt. 

Levering finder sted imellem kl. 10-21.00 på hverdage og inden kl. 20.00 i weekenden. 

Ordre til bisættelser kan vi som regel ikke klare samme dag, men ring til os, så vil vi prøve at hjælpe dig. Ellers helst et par dage i forvejen, så vi kan nå at arrangerer transport osv. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på: 6060 6578.