Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Vi er tilbage efter en skøn sommerferie.

Nyfødt

Blomster til de nybagte forældre

At få en lille baby er stort, livsforandrende, smukt, glædeligt og så kan det også være overvældende og hårdt. De nye forældre vil gerne fejre det nye liv, og det kan du hjælpe dem med.

Vi laver unikke mor-barn buketter. En ”mor-barn” buket er faktisk to buketter – en stor og en lille, og så er der bundet en snor i mellem de to. Netop derfor hedder det en mor-barn buket.

Buketterne kan laves i de farver, I ønsker. Måske en i lilla og hvide nuancer til familien, der lige har fået en søn? Eller i lyserøde nuancer til familien, der har fået en datter? Måske ønsker I bare to smukke og farvestrålende buketter, der ikke holdes i de traditionelle kønsspecifikke farver, men som lyser op og spreder glæde og varme?

Vi kan også binde en lille sut på buketten, eller måske sende en sød lille bamse med?

Du skal se vores udvalg af mor-barn buketter og tilbehør her, og finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Vi står klar til at binde din buket;-).

Aarstidens blomster leverer buketter i hele Danmark og vi har også mulighed for at hjælpe samme dag, du bestiller. Bestillingen skal blot gennemføres inden klokken 10.00. Vi glæder os til at hjælpe dig og er klar på telefonen i forretningens åbningstid, som er mandag til fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage kl. 9.00-14.00.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk tætbundet blomsterbuket til en trendy bolig i smukke pink og lyserøde nuancer, som skaber liv og glæde hos modtageren. Lad dig forføre af forårets farverige nuancer og det skønne look.

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.