Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Rejsegildekranse

Den perfekte krans til rejsegildet

Det traditionelle rejsegilde er en god, gammel og hyggelig tradition. Historisk holdt man rejsegilde, fordi succesen for byggeriet afhang af gudernes humør. Derfor holdt man rejsegildet for at berolige eventuelle onde ånder. I dag har vi sandet, at succeskriteriet for byggeriet nærmere er håndværkerne. Derfor er rejsegildet i dag en god skik, hvor bygherre takker håndværkere med et traktement på byggepladsen, evt. sammen med familie, gode venner og naboer.

Hos Aarstidens blomster elsker vi jo traditioner, og derfor elsker vi selvfølgelig også at binde smukke kranse til rejsegildet. Vores rejsegildekranse fås med én, to eller tre ringe, og I kan naturligvis også selv vælge størrelsen på ringene. Jo højere kransen skal op, jo større krans anbefaler vi. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi hjælper også gerne, hvis du har andre ønsker til kransen, vil ændre farven på bånd eller lignende.

Aarstidens Blomster ønsker jer et skønt rejsegilde.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god sommer🌸

Vi holder sommerferie er og retur igen d. 30. juli. 

Mange kærlige blomsterhilsener
 🌸BlomsterMette & Co.🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.