Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Begravelse

Bånd kan tilkøbes til alle blomster til bisættelsen/begralvelsen og du kan vælge farve i slutningen af din bestilling.

Velkommen til Aarstidens blomster. Send bårebuketter, kranse og kondolencebuketter i hele Danmark.

Vi kan levere blomsterne til kirken eller kapellet for dig.
Herunder kan du selv bestemme pris, farve og stil i vores udvalg af bårebuketter, Hos os har du mulighed for ændre i farve eller specielle ønsker inde på produkterne i fanen farvevalg.

Ønsker du bånd til din bårebuket kan dette bestilles med når du begynder at udfylde informationerne og kommer til feltet Kort & Bånd her kan man vælge det hvide taditionelle bånd eller vælge en af de andre smukke farver.

Hos BlomsterMette og hendes søde personale får du altid gode råd og vejledning til at finde netop den bårebuket eller krans, som du har behov for, når du skal sende dine kære afsted på den sidste rejse.

Hvad enten det er helt smukt og enkelt klassisk binderi, eller om det skal være det vilde naturlige look, pangfarver, eller noget helt tredje. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej, og sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål. Vores telefon nr er 60606578 mail på Mette@aarstidens-blomster.dk Kærlig hilsen BlomsterMette

 

BlomsterMette anbefaler typisk disse bårebuketter:

Blomster til begravelse – Smukke kranse, bårebuketter og begravelsesdekorationer

Altid friske smukke blomster

Hvad skriver man på kortet? Hvad skriver man på båndet? Herunder kan du finde lidt inspiration..

Her kan du finde lidt inspiration til hvad du kan skrive på dit bånd – båndende trykkes efter eget ønske og man skal tage stilling til hvad der skal stå på båndet. Man kan sætte bånd på al slags blomsterbinderi til begravelse – både bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistepynt. Du kan vælge at sætte et bånd på dine blomster, om man er familie, venner, kollegaer, venner eller naboer. Det er både en meget smukt og unikt – og kan synliggøre, at man er tilstede ved bisættelsen/begravelsen. I forhold til farver kan man vælge i blandt mange forskellige, så det matcher lige til blomsterne, eller du få hjælp / kan lade valget være op til vores blomsterdekoratører. Farven vælger du til sidst i din bestilling. Man kan også vælge mange andre båndfarver end hvid – dette gøres sidst i bestillingen. Det er smukt at matche båndfarven med blomsterne – hvis du har brug for hjælp ringer du blot og får hjælp fra vores blomsterdekoratører. Der er mange forskellige farver at vælge imellem. Det er utrolig smukt. 

Sov sød / Sov sødt kære ….
Du vil altid være savnet
Tak for alt
Et lys slukket, En stjerne tændt
Tak for mange gode minder
Hvil i fred
Højt elsket, dybt savnet
En sidste hilsen
Du vil altid være i vore hjerter
Et kærligt farvel
Et sidste kærligt farvel
Elsket & Savnet
Ære være dit minde
Med venlig deltagelse
Vi ses på den anden side
I hjertet gemt, men aldrig glemt
Du vil altid være elsket

Kondolencebuketter – Hvornår sender man en kondolencebuket? 

En meget smuk og sød hilsen fra dig/jer, som vi bringer ud, når sorgen er allerstørst. Blomster er en smuk måde at udtrykke dine/jeres tanker og medfølelse på. Det er en rigtig god ide, at sende en smuk buket blomster som viser at du tænker på vedkommende, som har mistet. Det betyder rigtig meget for modtageren at få en tanke fra dig i en svær tid. Hvis man har samlet ind nogle stykker til en større blomst til bisættelsen, kan det være en fordel at dele beløbet op – og bruge lidt på en buket før eller efter bisættelsen direkte til pårørende som har mistet, og så en mindre buket, krans el. lign. til selve bisættelsen. Du kan sende en kondolencebuket med det samme du har hørt om at dine kære har mistet – eller du kan vente til omkring bisættelsen – enten før eller lige efter. 

Bårebuketter og kranse

Et smukt sidste farvel – blomster til begravelsen. Aarstidens Blomster leverer bårebuketter og kranse direkte til kirken.

Blomster til bisættelsen eller begravelsen betyder rigtig meget for de pårørende. Herunder kan du se vores sortiment af forskellige begravelsesbinderier, som alle håndbindes og designes ud fra dit ønske. Vi laver også bånd til bårebuketten, kransen eller hjertet. Tekstforslag hjælper vi også gerne med. Få rabat hvis hele familien handler jeres blomster til bisættelsen hos Aarstidens Blomster. 

Har du specielle ønsker, kan du altid kontakte forretningen direkte på 6060 6578.

Gratis levering til Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Blomster til kisten – Kistepynt

Aarstidens Blomster leverer smukke blomster til bisættelser og begravelser. Kontakt os direkte på telefon 6060 6578. Vi samarbejder gerne med din lokale bedemand. Vi leverer direkte på hele Sjælland efter aftale – og går meget op i at leverer både et smukt produkt, og ikke mindst lige de blomster I allermest har i tankerne. 

Aarstidens-blomster.dk tilbyder smuk blomsterpynt til kisten unikt designet ud fra netop jeres ønske til former og farver.

Gratis levering til Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Smukke blomster til bisættelsen hos Aarstidens Blomster.

Hos BlomsterMette og hendes søde personale får du altid gode råd og vejledning til at finde netop den bårebuket eller krans, som du har behov for, når du skal sende dine kære afsted på den sidste rejse.

Send bårebuketter, kranse og kondolencebuketter i hele Danmark. Hvad enten det er helt smukt og enkelt klassisk binderi, eller om det skal være det vilde naturlige look, pangfarver, eller noget helt tredje. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej, og sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål. Kærlig hilsen BlomsterMette

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god uge til dig 🌸

Vi er klar med skønne sommerbuketter og lækre gavekurve til levering i hele Danmark – netop lækre specialiteter kommet hjem fra Normanns – MÅMS. 

Ring og bestil på Tune 60606578 eller Greve 43900484

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.