Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Vi har åbent Fars dag kl. 10-13

Begravelse

Blomster til begravelse – Smukke kranse, bårebuketter og begravelsesdekorationer

Altid friske smukke blomster

Kondolencebuketter

En meget smuk og sød hilsen fra dig/jer, som vi bringer ud, når sorgen er allerstørst. Blomster er en smuk måde at udtrykke dine/jeres tanker og medfølelse på. Det er en rigtig god ide, at sende en smuk buket blomster som viser at du tænker på vedkommende, som har mistet. Det betyder rigtig meget for modtageren at få en tanke fra dig i en svær tid. Hvis man har samlet ind nogle stykker til en større blomst til bisættelsen, kan det være en fordel at dele beløbet op – og bruge lidt på en buket før eller efter bisættelsen direkte til pårørende som har mistet, og så en mindre buket, krans el. lign. til selve bisættelsen. 

Bårebuketter og kranse

Et smukt sidste farvel – blomster til begravelsen. Aarstidens Blomster leverer bårebuketter og kranse direkte til kirken. 

Blomster til bisættelsen eller begravelsen betyder rigtig meget for de pårørende. Herunder kan du se vores sortiment af forskellige begravelsesbinderier, som alle håndbindes og designes ud fra dit ønske. Vi laver også bånd til bårebuketten, kransen eller hjertet. Tekstforslag hjælper vi også gerne med. Få rabat hvis hele familien handler jeres blomster til bisættelsen hos Aarstidens Blomster. 

Har du specielle ønsker, kan du altid kontakte forretningen direkte på 6060 6578.

Gratis levering til Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Blomster til kisten – Kistepynt 

Aarstidens Blomster leverer smukke blomster til bisættelser og begravelser. Kontakt os direkte på telefon 6060 6578. Vi samarbejder gerne med din lokale bedemand.

Aarstidens-blomster.dk tilbyder smuk blomsterpynt til kisten unikt designet ud fra netop jeres ønske til former og farver.

Gratis levering til Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Aarstidens Sæsonfavorit
er lækker efterårsbuket i rød violette nuancer - et blomsterknus til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukkeste blomsterstilke fra årstiden

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.