Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Begravelse

Smukke blomster til bisættelsen hos Aarstidens Blomster. Hos BlomsterMette og hendes søde personale får du altid gode råd og vejledning til at finde netop den bårebuket eller krans, som du har behov for, når du skal sende dine kære afsted på den sidste rejse. Send bårebuketter, kranse og kondolencebuketter i hele Danmark. Hvad enten det er helt smukt og enkelt klassisk binderi, eller om det skal være det vilde naturlige look, pangfarver, eller noget helt tredje. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej, og sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål. Vores telefon nr er 60606578 mail på Mette@aarstidens-blomster.dk Kærlig hilsen BlomsterMette

BlomsterMette anbefaler typisk disse bårebuketter:

Blomster til begravelse – Smukke kranse, bårebuketter og begravelsesdekorationer

Altid friske smukke blomster

 

Kondolencebuketter

En meget smuk og sød hilsen fra dig/jer, som vi bringer ud, når sorgen er allerstørst. Blomster er en smuk måde at udtrykke dine/jeres tanker og medfølelse på. Det er en rigtig god ide, at sende en smuk buket blomster som viser at du tænker på vedkommende, som har mistet. Det betyder rigtig meget for modtageren at få en tanke fra dig i en svær tid. Hvis man har samlet ind nogle stykker til en større blomst til bisættelsen, kan det være en fordel at dele beløbet op – og bruge lidt på en buket før eller efter bisættelsen direkte til pårørende som har mistet, og så en mindre buket, krans el. lign. til selve bisættelsen.

 

Bårebuketter og kranse

Et smukt sidste farvel – blomster til begravelsen. Aarstidens Blomster leverer bårebuketter og kranse direkte til kirken.

Blomster til bisættelsen eller begravelsen betyder rigtig meget for de pårørende. Herunder kan du se vores sortiment af forskellige begravelsesbinderier, som alle håndbindes og designes ud fra dit ønske. Vi laver også bånd til bårebuketten, kransen eller hjertet. Tekstforslag hjælper vi også gerne med. Få rabat hvis hele familien handler jeres blomster til bisættelsen hos Aarstidens Blomster. 

Har du specielle ønsker, kan du altid kontakte forretningen direkte på 6060 6578.

Gratis levering til Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

 

Blomster til kisten – Kistepynt

Aarstidens Blomster leverer smukke blomster til bisættelser og begravelser. Kontakt os direkte på telefon 6060 6578. Vi samarbejder gerne med din lokale bedemand.

Aarstidens-blomster.dk tilbyder smuk blomsterpynt til kisten unikt designet ud fra netop jeres ønske til former og farver.

Gratis levering til Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Smukke blomster til bisættelsen hos Aarstidens Blomster.

Hos BlomsterMette og hendes søde personale får du altid gode råd og vejledning til at finde netop den bårebuket eller krans, som du har behov for, når du skal sende dine kære afsted på den sidste rejse.

Send bårebuketter, kranse og kondolencebuketter i hele Danmark. Hvad enten det er helt smukt og enkelt klassisk binderi, eller om det skal være det vilde naturlige look, pangfarver, eller noget helt tredje. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej, og sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål.

Kærlig hilsen BlomsterMette

Aarstidens Sæsonfavorit
er en super lækker buket i hvide nuancer - floristens design. En vild - og lidt anderledes buket..... Godt Nytår

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukkeste blomsterstilke fra årstiden

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Vi ønsker et rigtig godt nytår

Kære Kunder😊

Tusinde tak for et fantastisk 2022! Vi glæder os til at hjælpe jer med skønne blomster i 2023! Tjek vores nyhed ud “månedensbuket”
Kærlig hilsen 
🌸🍀🦚BlomsterMette & Flowerteamet
Vi ses 😊

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.