Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Aarstidens Blomster

Aarstidens Blomsters forretning og blomsterværksted har hjemsted i Tunes gamle bydel – Vi leverer fantastiske buketter direkte hjem til dig eller din virksomhed i hele Danmark. Dag til dag levering. Bag Aarstidens Blomster møder du Mette, som behandler hver eneste ordre som noget ganske særligt. Mød Mette længere nede på siden.

En eventyrlig blomsterforretning
i Tunes gamle bydel

med fokus på personlig service og høj kvalitet

Aarstidens Blomster bygger på stærke værdier. Vi fokuserer på miljø, socialt ansvar, høj faglighed og garanterer naturligvis for bedste kvalitet på vores sortiment. I forretningen kan du finde mange danske og økologiske varer, og vi har nøje udvalgt vores leverandører efter forretningens værdigrundlag. Aarstidens Blomster har forkus på bæredygtighed og tilbyder nu bæredygtige buketter sprøjtefrie og pesticidefrie, og vores blomsterspande er lavet af genbrugsplast :0) Når vi sender blomster ud bruger vi genanvender vi papkasser, så intet går til spilde. Hvis vi ikke har genbrugspapkasser, så benytter vi os af FSA godkendte blomster-papkasser. 

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave – og ønsker du sparring og vejledning er du altid meget velkommen til at kigge forbi. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige gave eller lave en personlig buket, som passer lige til modtageren. Vi kan også hjælpe dig med, hvad du skal skrive i dine kort eller på bånd til bårebuketter.

Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist, og vi bringer ud i hele fra egen forretning både via transport firma og med egne chauffører – Vi kan derfor levere til hele Danmark og endda også til udlandet. Er du nysgerrig for at vide mere, læs vores handelsbetingelser :0) 

Og hvis du leder efter blomster til din forretning eller firmagaver, så kan vi sagtens klarer en faktura. Send blot din bestilling til mette@aarstidens-blomster.dk

Vores historie

Blomsterforretningen ligger i Tune imellem Greve og Roskilde. Bygningen er den gamle og bevaringsværdige “Tune Skole”, som tidligere fungerede som ungdomsklub fra 1963 til 2010 – og før det som skole fra 1919 til 1962. Det er med andre ord en unik bygning med en meget interessant historie. Historien er forsøgt bevaret i indretningen af forretningen på mange måder – blandt andet kan man se den originale trappe fra 1919 i blomsterudstillingen.

Aarstidens Blomster Familie

I 2014 købte Mette skolen sammen med sin mand, Martin, og de begyndte en nænsom istandsættelse af bygningen. De indrettede en del af bygningen til butikken og resten til beboelse, og butikken åbnede i 2014. Siden er der kommet to børn til og i dag bor hele familien i beboelsesdelen af bygningen. Det er med til at skabe den unikke følelse i butikken – og det kan du mærke lige når du træder ind i blomsterforretningen.

I forretningen har Mette Westermann sin egen kunstudstilling af bl.a. malerier, figurer og blomsterdekorationer, og vi håber på, at vi må byde dig indenfor til en spændende oplevelse.

Følg os meget gerne på Facebook, hvor du både kan se spændende nyheder og få gode tilbud.

Vi støtter også lokale formål, herunder Tune IF, Tune spejdere,  Aktion Børnehjælp og mange flere m.fl.

Er du medlem af forbrugsforeningen kan du betale med dit forbrugsforeningskort. 

Blomsterholdet

Mød det fantastiske team bag Aarstidens Blomster. Vi sætter en dyd i at behandle hver eneste blomsterhilsen som noget ganske særligt. Vi ELSKER blomster. Og vi ELSKER smukke bomsterhilsner. Velkommen til.

Glæde til dig

BlomsterMette

Blomsterglæde, entusiasme Florist og dikrektør

Mathilde

Blomsterdekoratør

Niels Jørgen

Syngende smilende Blomsterchauffut på 8,5 år...

Solsikker Aarstidens Blomster

De søde blomsterpiger Annika, Helene og Liva

liga sign aarstidens blomster

Kenneth Chauffører primært lørdag

Blomsterdesigner Rya

Blomsterlady og Chauffut

Chauffør og blomsterpige Anja
Primært hverdage tirsdag og torsdag

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Blomsterbørnene

Mille Marie og Mads Walther

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Kære Kunder 🌸

Vi holder en velfortjent vinterferie i uge 8. Du kan bestille blomster til levering og afhentning igen fra tirsdag d. 27. februar 2024.  

Kærlig hilsen
🌸BlomsterMette🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.