Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder
Go’ sommer – vi holder ferie indtil 2. august.

Mette Blomsterbuket

Specialtilbud hver dag i blomsterbutikken i Tune

Vi elsker at forkælde vores lokale kunder. Derfor tilbyder vi hver dag en særlig buket, til en helt særlig pris; nemlig Mette Blomsterbuket til kun 100 kr. Kom ind i butikken til et smil og fantastisk betjening – og vælg din særlige buket.

Mette Blomsterbuket - Specialtilbud i Tune
Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk tætbundet blomsterbuket til en trendy bolig i smukke pink og lyserøde nuancer, som skaber liv og glæde hos modtageren. Lad dig forføre af forårets farverige nuancer og det skønne look.

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.

SOMMERFERIE

Vi ses i august!

Vi holder sommerferie.

Vi er tilbage igen mandag d. 2 august – og leverer igen fra tirsdag d. 3. august. Du kan sagtens bestille nu – til levering fra 3/8 og fremefter.

Blomsterteamet ønsker dig en fantastisk sommer!