Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Planter

Skønne planter fra Aarstidens Blomster. Kan sendes direkte til dig fra Aarstidens Blomster. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Dog kontakter vi jer altid, hvis vi har udsolgte af specifikke blomster eller planter.

Nogen gange har vi særdeles lækkerheder i selve vores forretning, som vi endnu ikke har fået uploadet, men så kan du altid kigge herned, eller ringe og høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukke blomsterstilke fra årstiden netop nu. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god sommer🌸

Vi holder sommerferie er og retur igen d. 30. juli. 

Mange kærlige blomsterhilsener
 🌸BlomsterMette & Co.🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.