Aarstidens Blomster

Aarstidens Blomster har hjemsted i Tunes gamle bydel – men vi leverer fantastiske buketter til hele Danmark. Bag Aarstidens Blomster møder du Mette, som behandler hver eneste ordre som noget ganske særligt. Mød Mette længere nede på siden.

En eventyrlig blomsterforretning
i Tunes gamle bydel

med fokus på personlig service og høj kvalitet

Aarstidens Blomster bygger på stærke værdier. Vi fokuserer på miljø, socialt ansvar, høj faglighed og garanterer naturligvis for bedste kvalitet på vores sortiment. I forretningen kan du finde mange danske og økologiske varer, og vi har nøje udvalgt vores leverandører efter forretningens værdigrundlag.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave – og ønsker du sparring og vejledning er du altid meget velkommen til at kigge forbi. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige gave eller lave en personlig buket, som passer lige til modtageren. Vi kan også hjælpe dig med, hvad du skal skrive i dine kort eller på bånd til bårebuketter.

Aarstidens Blomster er medlem af Euroflorist, og vi bringer ud på det meste af Sjælland fra egen forretning, og kan levere til hele Danmark og endda også til udlandet.

Og hvis du leder efter blomster til din forretning eller firmagaver, så kan vi sagtens klarer en faktura. Send blot din bestilling til mette@aarstidens-blomster.dk

Vores historie

Blomsterforretningen ligger i Tune imellem Greve og Roskilde. Bygningen er den gamle og bevaringsværdige “Tune Skole”, som tidligere fungerede som ungdomsklub fra 1963 til 2010 – og før det som skole fra 1919 til 1962. Det er med andre ord en unik bygning med en meget interessant historie. Historien er forsøgt bevaret i indretningen af forretningen på mange måder – blandt andet kan man se den originale trappe fra 1919 i blomsterudstillingen.

Aarstidens Blomster Familie

I 2014 købte Mette skolen sammen med sin mand, Martin, og de begyndte en nænsom istandsættelse af bygningen. De indrettede en del af bygningen til butikken og resten til beboelse, og butikken åbnede i 2014. Siden er der kommet to børn til og i dag bor hele familien i beboelsesdelen af bygningen. Det er med til at skabe den unikke følelse i butikken – og det kan du mærke lige når du træder ind i blomsterforretningen.

I forretningen har Mette Westermann sin egen kunstudstilling af bl.a. malerier, figurer og blomsterdekorationer, og vi håber på, at vi må byde dig indenfor til en spændende oplevelse.

Følg os meget gerne på Facebook, hvor du både kan se spændende nyheder og få gode tilbud.

Vi støtter også lokale formål, herunder Tune IF, Tune Borgerhus, Tune spejdere, Tune Ungdomshus, Aktion Børnehjælp og mange flere m.fl.

Blomsterholdet

Mød det fantastiske team bag Aarstidens Blomster. Vi sætter en dyd i at behandle hver eneste blomsterhilsen som noget ganske særligt. Vi ELSKER blomster. Og vi ELSKER smukke bomsterhilsner. Velkommen til.

Glæde til dig

Mette Eichen Harms Westermann

Indehaver

Mathilde

Blomsterpige

Niels Jørgen

Blomsterchauffør

Steffen

Blomsterchauffør

Aartidens Blomster Favicon

John

Blomsterchauffør

Aartidens Blomster Favicon

Conny

Blomsterpraktikant

Wilma - Blomsterpige

Vilma

Ung Blomsterpige

Aartidens Blomster Favicon

Annika

Ung Blomsterpige

Glæde til dig

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk tætbundet blomsterbuket til en trendy bolig i smukke pink- og lyserøde nuancer som skaber liv og glæde hos modtageren. Lad dig forføre af forårets farverige nuancer og det skønne look.

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.