Firmakunde

Firmaaftaler med rigtig mange fordele

Aarstidens Blomster tilbyder fordelagtige firma- og medarbejderaftaler.

 • Flere blomster for pengene
 • I sparer tid og det er nemt og bekvemt
 • Spar penge på fakturerings gebyr - en månedlig elektronisk faktura tilsendt pr. mail hver måned
 • Levering alle ugens dage – i hele Danmark og i udlandet
 • Fantastisk service
 • Medarbejderaftale – få mere for pengene når I bestiller direkte hos Aarstidens-blomster.dk. Få buketterne leveret direkte til jeres virksomheds adresse

Merværdi – I er med til at gøre en forskel for vores miljø når I handler  med os.

Vi tænker på miljøet, og har fokus på bæredygtighed.

En Firmaaftale kan indeholde

 • Buketter til nye medarbejdere
 • God bedring buketter
 • Blomster i forbindelse med fødselsdage
 • En smuk ugentlig buket i Jeres reception
 • Borddekorationer og buketter i forbindelse med jeres næste firmafest, møde, konference eller årsmøde
 • Dekoration internt i jeres virksomhed, hotel, restaurant og meget andet

Anbefaling

Hver mandag morgen leverer Aarstidens Blomster en smuk buket blomster eller en blomsterdekoration, som alle gæster og ansatte hos Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S på Kamstrupvej i Roskilde hver dag kan fryde sig over, når de går gennem virksomhedens reception.
Alle sætter stor pris på Mettes kreativitet og alsidighed, hvad angår valg af blomster, sammensætning og farver, og blomsterne kommenteres næsten dagligt af de forbipasserende. Blomsterne er altid superfriske, så de er ligeså dejlige at kigge på om fredagen som om mandagen, da den blev leveret.
Nyansatte medarbejdere er også glade for at blive budt velkommen af en velkomstbuket fra Aarstidens Blomster, som leveres på virksomhedens adresse på tiltrædelsesdagen.

I julemåneden kunne vi glæde os over en smuk og utraditionel juledekoration, ligesom Aarstidens Blomster havde sponseret årets mandelgave ved virksomhedens julebuffet.
Aarstidens Blomster står også for blomsterleveringer til begivenheder udenfor huset – så som god-bedring-buketter, mor-barn-buketter, bårebuketter og også dejlige gavekurve. Og også her er standarden altid i top, uanset om leveringerne kommer direkte fra Aastidens Blomster eller en af butikkens samarbejdspartnere. I virksomhedens aftale indgår endvidere også, at virksomhedens medarbejdere (for egen regning) selv privat kan bestille blomster, som mod et leveringsgebyr leveres til medarbejderen på virksomhedens adresse.

Aarstidens Blomster står for os for kreativitet, kvalitet, leveringssikkerhed og utrolig fleksibilitet. Vi kan kun på det varmeste anbefale Mette og Aarstidens Blomster som et godt valg af blomsterleverandør.

Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S
Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.

Aartidens Blomster Favicon

Covi-19…..

På grund af den specielle situation omkring Coronavirus, er vi nødt til at tage nogle ekstraordinære forbehold:

Ved levering har buddet ret til ikke at vente på, at døren åbnes af modtager. Vi forbeholder os retten til at opfatte bestillingen som udført, når buketten er stillet foran døren. Vi gør opmærksom på, at buketterne kan variere fra det bestilte, både i nuancer og blomster, da sortimentet hos den enkelte florist vil være mindre. Hvis du er allerigisk eller ikke ønsker en specifik type blomst, bede vi dig skrive det i bemærkningsfeltet. Vi beder om din forståelse, og vi lover at gøre vores aller bedste for at bringe hilsner ud og for at de skal ligne form og farve jf. foto mest muligt. 

Levering finder sted imellem kl. 10-21.00 på hverdage og inden kl. 20.00 i weekenden. 

Ordre til bisættelser kan vi som regel ikke klare samme dag, men ring til os, så vil vi prøve at hjælpe dig. Ellers helst et par dage i forvejen, så vi kan nå at arrangerer transport osv. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på: 6060 6578.