Firmakunde

Firmaaftaler med rigtig mange fordele

Aarstidens Blomster tilbyder fordelagtige firma- og medarbejderaftaler.

Merværdi – I er med til at gøre en forskel for vores miljø når I handler  med os.

Vi tænker på miljøet, og har fokus på bæredygtighed.

En Firmaaftale kan indeholde

Anbefaling

Hver mandag morgen leverer Aarstidens Blomster en smuk buket blomster eller en blomsterdekoration, som alle gæster og ansatte hos Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S på Kamstrupvej i Roskilde hver dag kan fryde sig over, når de går gennem virksomhedens reception.
Alle sætter stor pris på Mettes kreativitet og alsidighed, hvad angår valg af blomster, sammensætning og farver, og blomsterne kommenteres næsten dagligt af de forbipasserende. Blomsterne er altid superfriske, så de er ligeså dejlige at kigge på om fredagen som om mandagen, da den blev leveret.
Nyansatte medarbejdere er også glade for at blive budt velkommen af en velkomstbuket fra Aarstidens Blomster, som leveres på virksomhedens adresse på tiltrædelsesdagen.

I julemåneden kunne vi glæde os over en smuk og utraditionel juledekoration, ligesom Aarstidens Blomster havde sponseret årets mandelgave ved virksomhedens julebuffet.
Aarstidens Blomster står også for blomsterleveringer til begivenheder udenfor huset – så som god-bedring-buketter, mor-barn-buketter, bårebuketter og også dejlige gavekurve. Og også her er standarden altid i top, uanset om leveringerne kommer direkte fra Aastidens Blomster eller en af butikkens samarbejdspartnere. I virksomhedens aftale indgår endvidere også, at virksomhedens medarbejdere (for egen regning) selv privat kan bestille blomster, som mod et leveringsgebyr leveres til medarbejderen på virksomhedens adresse.

Aarstidens Blomster står for os for kreativitet, kvalitet, leveringssikkerhed og utrolig fleksibilitet. Vi kan kun på det varmeste anbefale Mette og Aarstidens Blomster som et godt valg af blomsterleverandør.

Thermo Fisher Scientific, Nunc A/S
Årstidens Blomsterdekoration

Aarstidens "Sæson Favorit"
er en boligtrendy blomsterdekoration med søde blomster i rustik krukke

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en Sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris. Denne sæsons favorit er en smuk dekoration til en trendy bolig. Lad dig forføre af forårets grønne nuancer og det skønne look.