Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Begravelseskranse

Sig det sidste farvel med den smukkeste blomsterkrans

Valget af en blomsterkrans til begravelsen er både smukt og stilfuldt. Vi har et skønt udvalg af kranse i forskellige farver og typer. Og vi laver også gerne en blomsterkrans ud fra lige præcis dine ønsker. Du er altid velkommen til at skrive til mette@aarstidens-blomster.dk – eller ring til os på 6060 6578. Se telefontider nederst på siden.

Vi leverer kranse og dekorationer til livets traditioner, både de lette og de svære. Blomsterkransen er vores favorit til det sidste farvel – dekoreret med et smukt silkebånd. For os symboliserer kransen en smuk uendelighed. Livets cirkel.

Vi har også et skønt udvalg af hjerter, bundet med hjerte og sjæl. Det smukkeste kærlighedssymbol til én, der har givet dig så utrolig meget.

Aarstidens Sæsonfavorit
er en super lækker buket i hvide nuancer - floristens design. En vild - og lidt anderledes buket..... Godt Nytår

Hos Aarstidens Blomster finder du altid en sæsonfavorit, der kan bestilles til en ekstra skarp pris.  Lad dig forføre af de smukkeste blomsterstilke fra årstiden

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Vi ønsker et rigtig godt nytår

Kære Kunder😊

Tusinde tak for et fantastisk 2022! Vi glæder os til at hjælpe jer med skønne blomster i 2023! Tjek vores nyhed ud “månedensbuket”
Kærlig hilsen 
🌸🍀🦚BlomsterMette & Flowerteamet
Vi ses 😊

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.