Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Send blomster til bisættelse
Send Bårebuket fra Aarstidens Blomster www.aarstidens-blomster.dk

Dato

Hvilke blomster skal jeg vælge til bisættelse? Skal det være en bårebuket, en båredekoration, en krans, et hjerte? Skal I måske også bruge farvelblomster til at ligge på kisten, som en sidste afsked? Det kan være rigtig svært at vælge hvilke blomster, som netop passer til jeres sidste farvel. Her hjælper Aarstidens Blomsters dygtige personale jer på vej. På vores hjemmeside kan I finde rigtig mange forskellige typer af bårebuketter og kranse – og vi specialdesigner kranse og hjerter som matcher jeres kære´s personlighed og jeres ønsker.

Bårebuketter benyttes som oftest når det er en person, som ikke er så tæt på dig – og båredekorationer og hjerter og kranse specielt benyttes til den nære relation. Hjerter bruges i forbindelse med kærlige relationer, ens mor, far, søskende, bror, fra børnebørn, en tæt veninde eller en tæt ven. Det kan være en god ide at slå sig sammen nogle stykker og give en krans eller et hjerte. Kranse, dekorationer og hjerter holder længere tid på kirkegården end f.eks. bårebuketter gør – det gør de fordi der er vand på og blomsterne er lavet i enten oasis eller blomsterskum.

Du bestiller efter ønske, en smuk bårebuket og vælger hvilken kirke, som vi skal sende til – eller du kan vælge afhentning i vores blomsterværksted på Nørregade 7, 4030 Tune. Vi bringer også ud direkte fra egen forretning til hele Sjælland, og kan sende til det meste af Danmark.

Lige ved bestillinger af blomster til bisættelsen er det altid godt at være i god tid, så floristen kan nå at finde og binde de blomster i ønsker og bringe dem ud i god tid.

 

 

FLERE
BLOMSTERFIF

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸Rigtig god Pinse🌸

Tak for en god mors dag – en masse skønne mødre er blevet forkælet med smukke blomster😊

Lukket i pinsen søndag og mandag. 

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette og blomsterpigerne🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.