Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Giv din blomsterbuket et langt og lykkeligt liv

Dato

Mette fra Aarstidens Blomster anbefaler følgende blomsterfif, således din blomsterbuket kan få de absolut bedste betingelser for et langt og lykkeligt liv.

  • Tilbyd din blomsterbuket koldt/lunket vand og en dejlig ren vase ved ankomst.
  • Vær opmærksom på, at grenede stilke, f.eks. roser, skal bede om varmt/lunket vand i vasen. Varmen fra vandet hjælper stilkene med at suge vandet op til blomsterhovedet.
  • Urteagtige stilke, f.eks. tulipaner, skal ikke have så meget vand. Kun stilkefødderne skal dækkes med vand – samt tjekkes dagligt for vand – ligesom din almindelige buket.
  • Blomsterbuketten er håndbundet og holdes sammen af et bastbånd. Lad bastbåndet blive på din blomsterbuket. Det forlænger holdbarheden. De skønne blomsterstilke støtter hinanden i form og unik farvekombination.
  • Når blomsterbuketten pakkes ud, kan holde øje med bunden af blomsterstilkene – de efter om der er behov for et nyt skråsnit. Hvis nødvendigt, tilbyd da din blomsterbuket et nyt skråsnit (45 grader) og sæt i vand med det samme.
  • Efter et par dage gentages med nyt skråsnit, dog først når blomsterstilkene bliver brunlige i bunden.
  • Ligeledes gentages processen igen lige så længe, du har din buket stående – og således opnås optimal pleje af din blomsterbuket, og I får et dejligt, langt blomsterliv sammen ho dig.
  • Blomsterbuketten elsker kølige omgivelser og tåler helst ikke direkte sol. Stil gerne køligt om natten.
  • Blomstervandet udskiftes dagligt – hold øje med din buket ikke tørster, og hold vasen ren.

Mette fra Aarstidens Blomster ønsker dig god fornøjelse med din blomsterbuket.

FLERE
BLOMSTERFIF

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸Rigtig god Pinse🌸

Tak for en god mors dag – en masse skønne mødre er blevet forkælet med smukke blomster😊

Lukket i pinsen søndag og mandag. 

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette og blomsterpigerne🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.