Levering i hele Danmark
Betalingsmetoder

Velkommen til😊 Send blomster igennem os – Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig :0)

Find inspiration til at skrive Fars dags kortet

Dato

Er du klar til at hylde din far? Fars dag d. 5. juni er nemlig dagen, hvor du kan hylde din far, for præcis dén, han er.

Én ting er at finde den perfekte Fars dags gave. En anden ting er at skrive det perfekte Fars dags kort. Hvilken gave der er den perfekte til din far i år, er vi helt sikre på, du allerede har styr på. Hos os hitter gavekurvene, specialøl, lækker lakrids eller chokolade, eller en farverig og munter buket.

Og til din perfekte gave, vil vi gerne inspirere dig til kortteksten til Fars dag. Husk – alle fædre er forskellige, ligesom alle børn er forskellige. Så vælg den indgangsvinkel, der passer helt perfekt til din far fra dig.

 • Fortæl din far om noget specifikt du har oplevet med ham – eller sat pris på i året der gik:
  Kære far. Jeg smiler stadig, når jeg tænker på den oplevelse vi havde sammen i vinterferien. Jeg glæder mig så meget til vi kan gøre det igen. Elsker dig – altid. Glædelig Fars dag. Knus fra din –
 • Sig tak til din far, for noget specifikt han har gjort for dig:
  Kære far. Tusind tak for al din hjælp i huset på det seneste. Jeg elsker dig på Fars dag – og jeg elsker dig HVER DAG. Men i dag skal du hyldes. Knus fra din –
 • Skriv noget om den perfekte gave, du har udvalgt til din far:
  Kære far. Jeg har valgt 5 specialøl til dig – ganske enkelt fordi du er helt speciel – for mig. Jeg elsker dig helt til månen og tilbage igen. Knus og glædelig Fars dag  fra din –
 • Skriv nogle udvalgte ord, der passer på præcis din far:
  Kære far. Du er modig, sej & den bedste far i verden. Jeg elsker dig. Knus fra din –
 • Den der altid passer:
  En særlig overraskelse til en helt særlig far – fordi det er Fars dag i dag. Tak fordi du er min far. Knus fra din –

Uanset hvilken tekst du sammensætter til lige netop din far, så er den helt sikkert en vinder – fordi den kommer fra dig.

Glædelig Fars dag.

FLERE
BLOMSTERFIF

🇩🇰 🌍 Translate

"Mette laver Danmarks flotteste blomsteranretninger, uanset anledningen. Priserne er altid meget overkommelige, og så er servicen bare helt fantastisk!"

Sara Bruun

Velkommen til Aarstidens Blomster

🌸 Rigtig god uge til dig 🌸

Vi er klar med skønne sommerbuketter og lækre gavekurve til levering i hele Danmark – netop lækre specialiteter kommet hjem fra Normanns – MÅMS. 

Ring og bestil på Tune 60606578 eller Greve 43900484

Mange hilsener
 🌸BlomsterMette🌸

Bekræft din alder

Er du fyldt 16 år?

Bemærk, du må gerne handle blomster hos os, selvom du ikke er fyldt 16, men ved køb af alkohol, vil du blive tjekket ved checkout.

Da vi tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi nødt til at bede dig bekræfte din alder. Vi tilbyder ikke drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på over 16,5%, derfor er grænsen på vores webshop 16 år.